Consolidarea capacității instituționale a Ministerului Mediului și a unităților din subordine pentru īmbunătățirea politicilor din domeniul biodiversității

 

(cod SIPOCA 594, cod SMIS 127465)

 

 

Obiectiv general

 

Īntărirea capacitații administrative/instituționale a Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor și a structurilor din subordine prin dezvoltarea de sisteme și standarde care să optimizeze procesul de politici publice īn domeniul protecției biodiversității, prin implementarea Protocolului de la Nagoya și elaborarea ghidurilor necesare īn scopul derulării unitare la nivel național a procedurii de evaluare adecvată, īn acord cu SCAP (Strategia pentru consolidarea administrației publice 2014-2020).

 

 

Obiective specifice

 

1. Dezvoltarea metodelor necesare optimizării procesului decizional la nivelul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunarii și al autorităților publice locale subordonate īn vederea īmbunătățirii politicilor publice īn domeniul biodiversității, prin elaborarea ghidurilor necesare derulării unitare la nivel național a procedurii de evaluare adecvată. 

 

2. Dezvoltarea metodelor necesare optimizării procesului decizional la nivelul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului si al autorităților publice locale subordonate, īn vederea īmbunatățirii politicilor publice īn domeniul biodiversitații, prin implementarea īn legislația națională a Protocolului de la Nagoya.

 

 

 

 

 

 

 

Conținutul acestui website nu reprezintă poziția oficială a POCA.

Īntreaga răspundere asupra corectitudinii și coerentei informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.


 

 

© 2020 Institute of Biology. All right reserved.

 

ADRESĂ

Splaiul Independenţei 296

Bucureşti 060031, sector 6

Romānia

CONTACT

Tel. +4 0212219202

Fax +4 0212219071

E-mail: sorin.stefanut@ibiol.ro